Najmlajši so se v Polzeli na Mini olimpijadi pomerili s Foksijem

Najmlajši so se v Polzeli na Mini olimpijadi pomerili s Foksijem
Letošnja Mini olimpijada je imela nekoliko obširnejši program kot lani. Splošno je njen program namenjen k spodbujanju otrok vrtčevskega programa in prve triade devetletne osnovne šole k aktivnemu preživljanju časa, zato so se letos poleg OKS-ZŠZ najmlajšim predstavila tudi občinska športna društva in klubi. Skorajda nujna je prisotnost najbolj zagrizenega navijača slovenskih športnikov, lisjaka Foksija, ki se je z otroki pomeril v teku, košarki, nogometu, karateju, judu, balinanju, tenisu, dvigovanju uteži in poznavanju osnov planinstva.

Prireditev je povezovala Tinkara Fortuna, ki je poznana predvsem kot članica glasbene skupine Bepop in avtorica otroških knjig. S Planetom Fortuna je imela tudi postojanko za otroke, na kateri so skakali gumitvist in igrali ristanc.
 
Ivi Kapitler, predsednik Zveze športnih društev Polzela se je na podelitvi priznanj zahvalil sodelujočim, saj s svojim delovanjem približujejo svet športa in aktivnega vsakdana. Veseli ga, da se lahko s tovrstnimi dogodki širijo vrednote, po katerih delujejo športne organizacije; prijateljstvo in sodelovanje, odličnost po marljivem treniranju, odgovornost do drugih in samospoštovanje.

Glavni sponzor

Glavni medijski sponzor

Veliki sponzorji

Sponzorji