11 poligonov, 500 otrok in brezmejno navdušenje nad športom

11 poligonov, 500 otrok in brezmejno navdušenje nad športom
V času, ko se svet vse bolj zaveda pomena športa za zdravje in razvoj otrok, je mini olimpijada postala nepogrešljiv dogodek v naši skupnosti. Tudi letos se je v dopoldanskem času ob tekmi svetovnega pokala v športnem plezanju v Kopru znotraj projekta Mini olimpijada združilo 500 otrok iz različnih šol Mestne občine Koper. Ta dogodek ne le spodbuja zdrav način življenja, temveč tudi navdušuje otroke nad športom, jih uči ekipnega duha in vztrajnosti ter krepi medsebojne vezi.

Na atletskem stadionu v Kopru se je v petek, 9. septembra na 11 poligonih, ki so bili plezalno obarvani, preizkusilo 500 otrok s 7 koprskih šol. Na poligonih so preverili svoje sposobnosti ravnotežja, znanja vozlov, držanja na oprimkih in uporabe opreme za plezanje. Mini olimpijada se lahko pohvali s široko paleto športov, ki jih otroci lahko preizkusijo, kar omogoča otrokom, da odkrijejo svoje strasti in talente, ki bi jih morda sicer spregledali.

Poleg vseh športnih izzivov, ki smo jih tokrat pripravili za koprsko mladino, je bila tokratna Mini olimpijada nekaj posebnega tudi zaradi vrhunskih športnikov in idolov, ki so jih imeli otroci priložnost spoznati.

Glavni sponzor

Glavni medijski sponzor

Veliki sponzorji

Sponzorji