Mini olimpijada v Dornberku

Mini olimpijada v Dornberku
Mini olimpijade v Dornberku so se udeležili učenci prve triade osnovnih šol in najstarejše skupine vrtcev iz Mestne občine Nova Gorica ter učenci prve triade iz Občine Komen.

Ker je šlo za medobčinsko sodelovanje in prireditev sta otroke pozdravila tako župan Občine Komen g. Erik Modic kot tudi podžupan Mestne občine Nova Gorica g. Marko Tribušon. V imenu OKS-ZŠZ, Športne zveze Nova Gorica ter Športne zveze Komen je otroke nagovoril član IO OKS-ZŠZ g. Miran Müllner, otvoritev Mini olimpijade pa je pripadala ravnateljici OŠ Dornberk ga. Dragici Vidmar.

Kot ogrevanje (in ob zaključku prireditve) je bil s pomočjo predstavnic Plesnega društva Be Funky izpeljan Foksijev navijaški ples, ki se je obenem predvajal na velikem zaslonu v dvorani. Naš lisjak Foksi je, kot vedno, osvojil srca mladih športnih navdušencev in odzivi na dogodek (otroci, šole, šp. društva) so bili tudi tokrat enkratni in otroci pravijo, da bi si želeli še več takih dogodkov. Cilj promocije športa med mladimi je bil s tem dosežen.


 

Glavni sponzor

Glavni medijski sponzor

Veliki sponzorji

Sponzorji