Mini olimpijada v Predanovcih

Mini olimpijada v Predanovcih
V Športnem centru Predanovci sta domači hokejski klub Triglav in Športna zveza Predanovci v sodelovanju z Olimpijskim komitejem Slovenije - Združenjem športnih zvez, OŠ Puconci in Gasilsko zvezo Puconci, znova pripravila mini olimpijado za otroke od 4. do 15. leta.

Otroci so ob športu in zabavi spoznavali pravo olimpijsko vzdušje in bili priča prinosu zastave ter bakle, olimpijski prisegi itd. V nadaljevanju so se na športnih postajah soočali z različnimi športnimi izzivi kot so hokej na travi, odbojka, namizni tenis, nogomet, rokoborba, atletika, gasilstvo, itd. Na dogodku je imel svojo postajo tudi AMD MS, kjer so se mladi lahko preizkusili v vožnji z majhnimi avtomobili. V sklopu dogodka so predstavili "Soboški biciklin", prišli pa so še kolesarji s starodavnimi kolesi, predelanimi na motor – Prpraši.

Za ogrevanje je poskrbel lisjak Foksi, ki je s pomočjo otrok in staršev zaplesal Foksijev navijaški ples. Po sklepu športnega programa so lahko otroci s starši ostali še ne zabavi ob hrani in pijači. Vsi sodelujoči so bili zmagovalci in so prejeli priznanja Olimpijskega komiteja Slovenije. Dogajanje je v svoj objektiv ujel fotograf Niko Časar. 

Glavni sponzor

Glavni medijski sponzor

Veliki sponzorji

Sponzorji